top of page

Hur kan RTT hjälpa dig?

RTT® tar dig förbi ditt medvetna jag (som bara styr 5% av allt du tänker/gör/känner) direkt till ditt undermedvetna, där varaktig förändring sker. Om inte ditt undermedvetna är med i matchen, så får du inte den varaktiga förändring du vill ha (tänk på nyårslöften som sällan håller längre än några veckor). Med RTT® får vi med ditt undermedvetna på tåget och då händer det grejer! 

VAD ÄR RTT?

RTT® är en banbrytande terapi som använder ett multidimensionellt sätt för att finna roten till det som håller dig fast. Terapin är baserad på neurovetenskap och kombinerar principerna från hypnoterapi, psykoterapi, kognitiv beteendeterapi (KBT) och neurolingvistisk programmering (NLP)

 

Zen Stones
skogsträd

Metoden ger en kraftfull positiv förändring av djupt rotade tankemönster som styr hur du tolkar upplevelser, vad du tänker, känner och hur du beter dig. Psykiska och fysiska varaktiga resultat uppnås på bara 1-3 sessioner, där man kopplar om hjärnans nervbanor och ersätter förlegade föreställningar och negativa beteendemönster med nya konstruktiva tankar och beteenden.

Fördelar med RTT jämfört med annan terapi:

  • · Snabb, några få sessioner räcker för att bli av med problemet. Ibland räcker en!

  • · Varaktig förändring

  • · Du förstår varför du har ditt problem. När du förstår varför, kan du också göra något åt saken

  • Fungerar precis lika bra online på Zoom/Teams, som vid ett fysiskt möte

  • Du sparar tid och pengar och blir snabbare fri från ditt problem

”The feeling that cannot find it’s expression in tears, will cause other organs to weep.”

Joyce McDougall (1989)

Hur fungerar det?

1. Konsultationssamtal ca 30 minuter

Du bokar ett kostnadsfritt samtal där du berättar kort om ditt problem och kan ställa alla frågor du behöver för att fatta beslut och vi båda kan känna efter om det känns rätt att jobba ihop. När du bestämt dig för att gå vidare med mig, bokar vi en tid för en session.

2. Formulär

Jag mejlar dig ett formulär, där du fyller i dina personuppgifter, ger ditt samtycke till att jag får ta del av dem samt kryssar för det som gäller dig och ditt problem. Detta mejlas sedan till mig, några dagar innan sessionen.

3. RTT sessionen - ca 2 timmar lång

Under sessionen är du skönt och djupt avslappnad då ditt undermedvetna, som har alla svar, berättar för oss vad din blockering egentligen handlar om. Jag hjälper dig att gå tillbaka till händelsen där det hela började och du kommer se ditt problem från ett helt nytt perspektiv. Först nu har du en möjlighet till varaktig förändring, när du förstår hur allt hänger ihop.

4. En skräddarsydd inspelning anpassad bara efter dig

Du får en ca 15 min personligt utformad inspelning med min röst, där du befäster dina nya positiva tankar så att din hjärna blir van vid dem. Varje dag i minst 21 dagar ska du lyssna på inspelningen för att få en fullständig och varaktig effekt av sessionen. Hjärnan behöver ha dessa upprepningar för att inte gå tillbaka till gamla mönster och vanor. Hjärnan lär sig av repetition och den älskar det som är bekant och ogillar det som är obekant. Det är mycket viktigt att du lyssnar på din inspelning.

5. Uppföljning nr 1

Efter 1 vecka gör vi en uppföljning via ett kort samtal eller Zoom.

6. Uppföljning nr 2

Efter 21 dagar möts vi igen online. Vi går igenom dina framsteg och om du inte redan är i mål diskuterar vi fortsättningen. En del problem kan vara mer komplexa och kan kräva upp till tre sessioner.

Exempel på klienter jag har hjälpt

Kvinna 48 år:

Värk i käkar och nacke, vilket försvann när vi lyfte bort skuldkänslor hon upplevt från föräldrar.

Kvinna 48 år:

Man 70 år

Helt eliminerat ett mycket starkt och kostsamt godismissbruk.

Man 70 år

Kvinna 73 år:

Hårförtunning som berodde på stress och tung ansvarsbörda för släkt. Håret har nu vuxit ut och blivit normaltjockt igen

Förbättrat självförtroende & självbild, vilket lett till att hon slutat missbruka mat & vågar visa sig avklädd  inför maken.

Kvinna 39 år:

Värk i nacke och axlar som han haft under större delen av sitt vuxna liv.

Man 40 år

Självförtroende i den professionella rollen. Rädsla att inte bli tagen på allvar.

Kvinna 37 år:

Kontakt

Tveka inte att kontakta mig för ett kostnadsfritt samtal på 30 minuter, där du berättar om ditt problem och vi känner efter om vi vill jobba ihop.

+46 (0)70-656 58 08

bottom of page