top of page

Undrar du över något?

Här får du svar på de vanligaste frågorna om RTT. Tveka inte att höra av dig om du har någon annan fråga! Jag brinner för RTT och berättar gärna mer om metoden och de fantastiska resultat du kan förvänta dig, när vi arbetar tillsammans. 

 • Vad är RTT?
  RTT® - Rapid Transformational Therapy - är en banbrytande terapi som använder ett multidimensionellt sätt för att finna roten till ditt problem. Terapin är baserad på neurovetenskap och kombinerar principerna från hypnoterapi, psykoterapi, kognitiv beteendeterapi (KBT) och neurolingvistisk programmering (NLP). Metoden ger en kraftfull positiv förändring av djupt rotade tankemönster som styr hur du tolkar upplevelser, vad du tänker, känner och hur du beter dig. Psykiska och fysiska varaktiga resultat uppnås på bara 1-3 sessioner, där man kopplar om hjärnans nervbanor och ersätter förlegade föreställningar och negativa beteendemönster med nya konstruktiva tankar och beteenden. Användningsområdena spänner mellan allt ifrån viktminskning, minskat sötsug, långvariga smärttillstånd, migrän, sömnproblem, IBS, infertilitet, rökning, missbruk, ångest, självkänsla, självförtroende, hetsigt humör, tala inför publik, nedstämdhet, rädslor och fobier till förbättrat fokus, koncentration och resultatförbättring hos elitidrottsmän och säljteam. Hypnos är en vetenskap, ej att förväxla med sk scenhypnos, som är ren underhållning. Vad inte många vet, är att en mycket stor andel av världens elitidrottspersoner inom precisionsidrotter regelbundet använder sig av hypnos, för att bli bäst. Genom att jobba i hypnos tar vi oss förbi vårt kritiska medvetna jag och går direkt in i vårt undermedvetna, så att varaktig förändring kan ske.
 • Vilka fördelar har RTT jämfört med traditionell terapi?
  Snabb, 1-3 sessioner räcker för att bli av med problemet Varaktig förändring Du förstår varför du har ett problem. När du förstår varför, kan du också göra något åt saken! Fungerar precis lika bra online på Teams eller Zoom, som vid ett fysiskt möte Du får en egen skräddarsydd inspelning som du ska lyssna på i 21 dagar (15 minuter om dagen). Det tar ca 21 dagar att byta ut en vana och här befäster vi det vi kommit fram till under sessionen och ser till att förändringen blir varaktig.
 • Är RTT en godkänd terapimetod?
  RTT är ackrediterad runt om i världen av olika organisationer. Här är några av dem. - GHR General Hypnotherapy Register - IACT International Association of Counsellors and Therapists - IICT International Institute for Complementary Therapists - IHF International Hypnosis Federation - ACCPH Accredited Counsellors, Coaches, Psychotherapists and Hypnotherapists - ICR International Coaches Register - IHA International Hypnosis Association
 • Är inte hypnos farligt?
  Nej, man kan bäst beskriva hypnos som att befinna sig i en mycket djup avslappning. Du sover inte, utan hypnos är ett helt normalt tillstånd som vi alla befinner oss i varje dag utan att tänka på det. När du sitter och kör bil och plötsligt upptäcker att du redan är framme men inte minns riktigt hur du körde, då har du varit i hypnos. Eller om du sitter helt trollbunden av en film och rycker till om det ringer på dörren, då har du också varit i hypnos. Man kan inte "fastna" i hypnos och ingen kan få dig att göra något du inte vill i hypnos. Du har full kontroll och kan när som helst välja att gå ur det hypnotiska tillståndet. Under en hypnoterapisession talar vi med varandra hela tiden. Jag vägleder dig och ditt undermedvetna ger dig alla svaren.
bottom of page